12 نکته طلایی برای تشویق سالمند به پذیرش پرستار سالمند

ساخت وبلاگ

پذیرش پرستار سالمند  Elderly Parents To Accept Help توسط سالمندان یکی از چالش های خانواده سالمندان است که باید از روشهای موثر انجام شود .

درست است که همه دوست دارند که  عمر طولانی تری داشته باشند ، اما هیچ کس نمی خواهد پیر شود. ذهنیت بسیاری از افراد در مورد مفهوم “پیر” بودن و سالمندی ممکن است بسیار دلهره آور باشد . اگرچه امروزه افراد سالمند بسیاری در حال زندگی به صورت مستقلانه هستند اما ممکن است تعدادی از سالمندان علیرغم نیاز به دریافت کمک در امورات زندگی، تمایلی به  استفاده از پرستار سالمند نداشته باشد.

امتناع از <strong>پذیرش</strong> پرستار سالمند

به عنوان فرزندانی که شاهد پیر شدن والدین خود هستید   ، ممکن است نظاره گر  ورود والدین خود به مرحله ای از زندگی باشید که می تواند برای آنها چالش برانگیز ، گیج کننده و حتی ترسناک باشد.

در حقیقت مشاهده اینکه والدین عزیز شما با این چالش ها روبرو هستند قطعا برای فرزندان نیز  دشوار می باشد.

ممکن است تعدادی از سالمندان با مشکلات حرکتی دست و پنجه نرم می کنند و  ایجاد اصلاحاتی در ساختار منزل برای اطمینان از امنیت آنها ضروری به نظر برسد اما سالمند حاضر به پذیرش پرستار سالمند نباشند.

 

در این شرایط اگر والدین سالمند شما از گوش دادن به نگرانی های اطرافیان در مورد وضعیت آنها  امتناع نمایند و  پیشنهاداتی را که ممکن است به آنها کمک کند را  رد کنند ، به عنوان فرزندان آنها چه کاری می توانید انجام دهید؟

در این مقاله به بررسی 12 روش ارزشمند برای تشویق والدین سالمند به پذیرش پرستار سالمند بیان شده است :

 

1-پذیرش پرستار سالمند توام با حفظ استقلال او

بهتر است  راه حل هایی را پیشنهاد دهید که والدین سالمند شما برآن تصمیمات،  کنترل یا حق انتخاب داشته باشند. در بسیاری از اوقات ، نگرانی های ناگفته ای مانند مسائل مالی یا حفظ حریم خصوصی در مورد مشکلات جسمی وجود دارد که سبب عدم پذیرش  پرستارتوسط سالمند می شود.

 

 

2- پذیرش پرستار سالمند از طریق همدلی با سالمندان

پدر و مادر پیر شما قطعا  به دلایل زیادی از دریافت کمک امتناع می ورزند به عنوان مثال  ترس از افراد ناشناخته ، تمایل به حفظ استقلال در زندگی شخصی و احساس گناه از سر باربودن جزو این دلایل است.

بهترین راه برای تشویق والدین برای پذیرفتن کمک  ، پیشنهاد کمک از روی همدلی و دلسوزی خانواده  است.

وقتی  سالمندان متوجه می شوند  که پیشنهادات شما برای کمک صمیمانه به انها است ، به جای تلاش برای از دست ندادن کنترل  و تسلط ، کمک شما را  راحت تر می پذیرند و حتی ممکن است از شما  درخواست کمک می کنند.

 

 

3- محدودیت های موجود را بپذیرید

 

والدین سالمند شما ممکن است اندکی لجبازی کنند و از دریافت کمک تحت هر شرایطی خودداری کنند. ممکن است مجبور شوید مدتی با این اخلاق آنها کنار بیایید و محدودیت های موجود را بپذیرید.

پذیرش اینکه والدین شما ممکن است کمک شما را نپذیرند کار دشواری است اما اگر در این مورد به آنها فشار زیادی بیاورید اثرات مخرب و ناراحت کننده بیشتری خواهد داشت . بهتر است برای رفع این مشکل زمان بیشتری را توام با صبر و آرامش در نظر بگیرید.

مراحل پذیرش پرستار سالمند

4- مثبت بمانید

 

داشتن ارتباطات مثبت با سالمند بسیار مهم است . قطعا یک گفتگوی صادقانه و دوستانه می تواند به تشویق والدین سالمند  برای پذیرش کمک،   بسیار موثر باشد .

 

5- پذیرش پرستار سالمند از طریق حمایت از حس استقلال سالمند

 

یکی از مهم ترین وظایف اطرافیان سالمند در هنگام کمک به آنها این است که حق تصمیم گیری  و حس استقلال را در آنها محترم شمرده و به آن احترام بگذارند .

حتی در شرایطی که احساس میشود تصمیمات سالمند به صلاح او نیست اما باید با آرامش و احترام تا آنجایی که ممکن است از او حمایت نموده و همچنین گزینه های دیگری را برای بررسی بیشتر به او ارائه  نمایید.

 

6- در نظر گرفتن نقش معکوس

 

یکی از دلایل امتناع والدین سالمند شما از دریافت کمک ،می تواند برعکس شدن نقش شما و آنها باشد.  والدین  همیشه به عنوان  تکیه گاه  و مراقب فرزندان عمل نموده بودند اما اکنون این نقش معکوس شده و آنها نیاز به دریافت کمک دارند.

دلیل دیگری که سبب اجتناب والدین از دریافت کمک می شود بار منفی کلمه “کمک” می باشد.  آنها از اینکه به بهانه کمک، روش زندگیشان به طور کلی تغییر نماید نگران هستند . بهتر است برای تاثیر بهتر تعدادی از کلمات را جایگزین نماییم .  می توانید از عبارت “بیایید این کار را امتحان کنیم”  استفاده نمایید . کلمه “کمک” را با کلمه “امتحان کنید” جایگزین کنید و ممکن است  این تغییر سبب پذیرش بیشتری در سالمند شود .

7- در صورت لزوم از متخصصان کمک بگیرید

اگر والدین سالمندتان  کمک شما را رد می کنند اما حقیقتا  به کمک احتیاج دارند ، تماس با مراکز خدمات مراقبت از سالمندان می تواند فکر خوبی باشد .

درخواست کمک از متخصصان این حوزه، می تواند به مشکل روابط ضعیف  بین خانواده و  سالمند کمک کند. اما اگر همه این اقدامات را انجام داده اید و هیچ کاری نتیجه بخش نبود بهتر است  برای یک دوره عقب نشینی نموده و فقط اعلام حضور کنید.

پذیرش پرستار سالمند با کمک متخصصان

8- بگذارید احساس کنند در حال تصمیم گیری هستند

 

یكی از واقعیت های زندگی سالمندان  این است که آنها نیز حق  انتخاب دارند و درست مثل هر کس دیگری ممکن است در تصمیمات خود دچار اشتباه شوند. صرفا این فکر که فردی در مراحل سالمندی و با تجربگی قرار دارد ، به معنای سلب حقوق  طبیعی وی نیست.

هیچ سالمندی نمی تواند در شرایطی که  شخص دیگری برای او تصمیم  گیری می نماید احساس استقلال کند.

بنابراین چگونه می توان انتظار داشت که سالمند در این شرایط درخواست کمک کرده  و به آرامی برای پذیرش نظرات شما متقاعد شود؟

در این شرایط لازم است با صبر ، مهربانی و خلاقیت کاری کنید تا  سالمند احساس نماید که در  تصمیم گیری نقش اساسی داشته است .

9- اهمیت ایجاد اعتماد متقابل

 

اگر  در رابطه بین سالمند و خانواده اعتماد لازم وجود داشته باشد ، بیشتر احتمال دارد که والدین سالمند به استدلال های  اطرافیان گوش فرا دهند . البته  هرگز تضمینی وجود ندارد که صحبت های اطرافیان از طرف سالمند کاملا پذیرفته شود ، اما مطمئناً اعتماد متقابل در این شرایط کمک کننده خواهد بود.

10- پذیرش پرستار سالمند و گزینه های مختلف پرستاری و مراقبتی

 

بهتر است در ابتدای مسیر تشویق سالمند به دریافت کمک از سالمند بپرسید که خواسته های او در این مقطع زمانی چیست ؟

اگر قرار است در محل خانه خود ساکن بمانند قطعا زمانی فرا خواهد رسید که برای زندگی در این مکان نیاز به دریافت کمک خواهند.

بهتر است برای انتخاب پرستار سالمند در مقابل آنها  گزینه های زیادی قرار  داده و افراد و موسسات مراقبت و خدماتی مختلفی را با یکدیگر مورد بررسی قرار بدهید . می توانید در صورت نیاز با این مراکز تماس گرفته و از خدمات مشاوره ای آنها بهره مند گردید.

نکات مهم در پذیرش پرستار سالمند

11- پذیرش پرستار سالمند از طریق دخالت سالمند در انتخاب پرستار

 

بهتر است همیشه سالمند در انتخاب پرستار خود آزاد گذاشته شود . ممکن است گاهی سالمندان تنها به افراد خانواده خود اطمینان نمایند که از آنها مراقبت نمایند و گاهی سالمند ترجیح می دهد که این کار را به یک پرستار سالمند معتمد و حرفه ای در خارج از خانواده بسپارد . در هر حال بهتر است تصمیم گیرنده نهایی شخص سالمند باشد.

 

12-  شراکت در نگهداری و پرستاری از سالمند

 

اگر والدین سالمند شما از پذیرش کمک های شما امتناع می ورزند ، اغلب به این دلیل است كه نمی خواهند برای فرزندان خود سربار باشند .

در این شرایط بهبود و  تغییر در رابطه شما با آنها ضروری به نظر می رسد. بهتر است با ایجاد روابط صمیمانه و ابزار عشق و احترام به آنها قسمتی از وظایف نگهداری از سالمند را به عهده گرفته و در پیشبرد زندگی آنها مشارکت نمایید .

به آنها بگویید که باری بر دوش شما نیستند و  هر کسی که پیر می شود به کمک احتیاج دارد و شما می خواهید در نگهداری  آنها مشارکت نمایید.

مرکز پرستاری سفیر آرامش با  داشتن سالها تجربه ارزشمند در عرصه ارائه خدمات مراقبت و پرستاری در منزل  ،آمادگی دارد به صورت شبانه روزی و در قالب پرستار سالمند ، پرستار کودک و پرستار سالمند به ارائه خدمت بپردازد.

The post 12 نکته طلایی برای تشویق سالمند به پذیرش پرستار سالمند appeared first on مرکز پرستاری سفیر آرامش.

داستان ایرانی...
ما را در سایت داستان ایرانی دنبال می کنید

برچسب : نویسنده : کاوه محمدزادگان بازدید : 261 تاريخ : يکشنبه 28 دی 1399 ساعت: 0:54

خبرنامه